Over Euge Schoonmaakbedrijf


Met een ruime ervaring in de schoonmaakbranche is Euge Schoonmaakbedrijf in 2020 begonnen met als een op zich zelf staand schoonmaakbedrijf in Rotterdam. De oprichter van Euge Schoonmaakbedrijf was keer op keer in de veronderstelling dat de kwaliteit en service van schoonmaakbedrijven waar hijzelf werkzaam was beter kon. Na aanleiding hiervan is hij voor zichzelf begonnen met als missie een goede balans in service en kwaliteit. Hoe we dit doen? Continu in contact blijven met onze opdrachtgevers en samen met hen duidelijke afspraken maken en werken volgens hun richtlijnen. Dit zorgt automatisch voor een fijne samenwerking en de diensten zullen te allen tijde geheel voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten. Daarnaast is het goed om te weten dat Euge Schoonmaakbedrijf altijd met veel inspanning te werk gaat en niet schoonmaakt met de ‘Franse slag’. In deze tijd is hygiëne een vereiste en dus zullen we alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat alles tot in fijnste puntjes is opgeleverd aan u.

Uw partner in schoonmaak


Euge Schoonmaakbedrijf gaat graag de samenwerking met u aan. Als jong en gedreven bedrijf willen wij graag verder doorgroeien en een begrip worden als schoonmaakbedrijf in Rotterdam en omstreken. Wij zijn overtuigd van onze dienst- en serviceverlening en willen dit ook aan u laten zien. Wij gaan met de juiste instelling te werk en doen alles met veel passie en plezier.

Maak een afspraak met Euge Schoonmaakbedrijf Rotterdam. Wij gaan graag eens met u om tafel om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt in contact met ons treden per e-mail via onze contactpagina of ons direct bereiken per telefoon waar wij direct antwoord hebben op uw vragen en opmerkingen en u graag voorzien van wat meer informatie omtrent onze diensten.

Wat wij te bieden hebben

Kwaliteitsgarantie

Wij gaan voor de beste kwaliteit voor onze klanten en opdrachtgevers!

Goede service

Wij werken geheel aan de hand van uw wensen, behoeften en verwachtingen.

Fijne communicatie onderling

Wij behouden graag goed contact met onze klanten en opdrachtgevers.

Meer weten over ons of direct een afspraak maken?

Het kan allemaal neem gerust contact met ons per e-mail of telefoon. Wij staan u graag te woord!

Bel ons!

010-2613898

Stuur ons e-mail

contact@schoonmaakbedrijf-rotterdam.nl